Back

Ce facem diferit la Intuitive Beauty Academy?

Intuitive Beauty Academy este un centru de formare specializat în domeniul masajului, terapiilor alternative, terapiilor corporale, frumuseții, esteticii și îngrijirii personale. Oferim cursuri și programe educaționale care acoperă o gamă variată de discipline legate de frumusețe și îngrijirea pielii.

94532
Foreign Followers
11223
Clase complete
25678
Elevii inscrisi
2
Traineri atestati

Ce ne face speciali?

La Intuitive Beauty Academy, suntem dedicați să oferim cel mai înalt nivel de pregătire profesională în domeniul masajului, terapiilor alternative, terapiilor corporale, frumuseții, esteticii și îngrijirii personale.

course-4

Cine suntem noi

Cu o expertiză solidă în domeniul Beauty, trainerii noștri sunt profesioniști cu peste 12 ani de experiență practică.
course-13

Ce vom face

Te vor ghida pas cu pas, îți vor dezvălui secretele și tehnicile avansate pentru a obține rezultate durabile pentru clienții tăi.
Certificate_Initiere_(culoare_Roz)

Cum functioneaza

La finalul cursurilor, studenții obțin diverse certificări sau diplome acreditate recunoscute în industrie, care atestă competențele dobândite.

"Intuitive Beauty Academy - Descoperă Frumusețea în Artă și Știință!"

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Ramona Mosincat
Are o experienta de peste 12 ani ca terapeut maseur, nutritionist, facilitator, evaluator competente, formator în diverse terapii alternative, tratamente corporale si faciale. A continuat sa se remarce printr-o determinare absoluta pentru autodezvoltare si autoperfectionare urmand cursuri de specializare în Thai Regal, Shiatsu, Presopunctura, Drenaj limfatic manual, Recuperare coloana vertebrala, Access Bars, Tehnici energetice de eliberare emoționala, Masaj Visceral, Maderoterapia, Aromaterapie, Remodelare corporala și Epilare definitiva. In 2022 a devenit Trainer Oficial Maderoterapia Global in Romania.
Adina Cacau
Cosmetician cu experienta de 7 ani domeniul cosmeticii, in continua dezvoltare si trainer MezoPharma de 1 an, este o pasionata a tot ce tine de partea de Cosmetica faciala si corporala. Este permanent conectata cu tot ce tine de noutate, cautand si informandu-se activ in acest sens urmand cursuri de specializare in Drenaj limfatic, Masaj Facial, Reflexoterapie, Tratamente Faciale cu Aparate, Microneedling, Epilare cu zahar, Epilare Definitiva. Dorinta de a impartasi din experienta si informatiile cumulate de-a lungul timpului o fac un Trainer de exceptie. 

Galerie